Δευτέρα 23 Απριλίου 2007

ΗΡΩΕΣ!!!

Θα ξεκινήσουμε μια έρευνα για τους νεοήρωες νεοέλληνες. Δηλαδή τα σπουδαιότερα μοντελλα ψυχικής και σωματικής αντοχής που δίνουν ηρωικά τη μάχη τους στην Ελλάδα του 21ου αιώνα!!!!

Και ξεκινάμε φυσικά (και για λόγους τιμής) με τον έλληνα συνταξιούχο!!!

Οταν ο θεός κουρασμένος από τα ίδια και τα ίδια, κάποια μέρα θέλησε να κάνει ένα τεστ ντραιβ για τις αντοχές του δημιουργήματός του, έτσι για να δει πόσο ντούρο το είχε κάνει, έστρεψε το βλέμμα του και επέλεξε τον έλληνα συνταξιούχο.

Ο οποίος σήμερα πλέον έχει γίνει το φωτεινό παράδειγμα που έχει ανατρέψει όλα τα ιατρικά δεδομένα.

Είναι το μοντέλλο που θα κρατήσουν σαν βάση σε μελλοντικούς σχεδιασμούς μετανάστευσης σε πλανήτες με αντίξοες συνθήκες για το ανθρώπινο γένος. Το πειραματόζωο που δοκιμάστηκε και άντεξε!!!

Αντεξε ψύχραιμα το γεγονός ότι πρέπει να επιβιώσει το μήνα με τα ίδια λεφτά που η Μαντάμ Τζένη από την Εκάλη αγοράζει ένα μαντήλι και που δεν έχει δουλέψει ποτέ της!!

Αντεξε τις 24ωρες διακυμάνσεις , πάντα ανοδικές, στη τιμή της ντομάτας στη λαική!

Εριξε ένα ολύμπιο χαμόγελο μόλις είδε την τεράστια αύξηση των 4,26 ευρώ που θα παίρνει κάθε χρόνο!

Εδειξε κατανόηση για την ευρηματικότητα του κράτους να του αφαιρέσει την αισχρή σπατάλη που γινόταν με το ΕΚΑΣ!

Πειραματίστηκε στον εαυτό του, όντας καρδιοπαθής τι θα συμβεί αν κοβει το ΛΑΣΙΞ στα δύο για να του κρατάει 2 μήνες αντί για 1!!

Εγινε νέος ηρωικός λακαιδέμων δοκιμάζοντας να επιβιώσει με – βαθμούς χωρίς καλοριφέρ!

Μετετράπη σε επικίνδυνο αναρχοαυτόνομο στοιχείο όταν αποφάσισε ότι το γιαούρτι που επιβαλόταν να φάει για το βράδυ έπιανε καλύτερα τόπο αν το πέταγε στη μούρη των ιθυνόντων!

Πήρε τη μορφή του «πολύ σκληρός για να πεθάνει» δίνοντας μάχη με τους ληστές μπρος στα ΑΤΜ των τραπεζών με τη μαγκούρα του την ώρα που του άρπαζαν τα 325 ευρώ που μόλις είχε πάρει!

Ανέβηκε σαν νεανίας τα όρη και τα βουνά να μαζέψει σε τσουβάλια φύλλα για τη φραπελιά μπας και γλυτώσει από τα 80 ευρώ το μήνα που δίνει συμμετοχή στο ταμείο για φάρμακα!

Εμαθε να ζει τις 2 από τις 30 μέρες του μήνα και τις υπόλοιπες να κάνει υπομονή!

Σχεδιάζει ανέμελα τρόπους και σενάρια κοιτάζοντας περήφανα το θάνατο, για το τι θα γίνει ώστε να γλυτώσουν τα ήδη χρεωμένα παιδιά του από τα έξοδα της κηδείας του!

Και το σπουδαιότερο 350 από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς αναλυτές στο κόσμο αυτή τη στιγμη αναλύουν κλεισμένοι μήνες τώρα σ’ενα κτίριο το πως με 400 ευρώ το μήνα, πληρώνει λογαριασμούς, τρώει, παίρνει φάρμακα, ντύνεται, κυκλοφορεί και ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: