Τετάρτη 11 Απριλίου 2007

ΔΥΣΕΥΡΕΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Μερικές προτάσεις βιβλίων άκρως σημαντικών.

ΤΟ ΠΗΔΗΧΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ - Αυτό είναι δυσεύρετο αλλά αξίζει το κόπο να το ψάξετε. Είναι ο πρόγονός μας? Ζούσε αρχικά στην χαμένη ήπειρο των πιθήκων? Μεταφέρθηκε στη γη με το αερόπλοιο Ταγκανίκα? Υπήρχαν οι μπανάνες τότε? Ο σημερινός άνθρωπος είναι αποτυχημένο πείραμα μια ανάμιξης πιθήκου και καβουροσάλιγκα ? Και το βασικώτερο τι ακριβώς ανάγκες εξυπηρετούσε το μυστηριώδες πηδηχτό βήμα?

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ - Για τους ήδη πλησιάζοντες τη μύηση γιατί υπάρχουν πολλά που δεν μπορεί να τ'αντέξει ένα απλοικό πνεύμα. Πως μπαίνει ο διάολος μέσα σου? Από πάνω ή από κάτω? Τι επικλήσεις πρέπει να προηγηθούν ώστε να τον ανακαλέσουν? Τι κρύβει το σπάνιο αλλά υπαρκτό χειρόγραφο του νεκρού βουνού? Τι συνέβη στην αποστολή που το 1265 μ.χ. αποφάσισε θαραλλέα να αντιμετωπίσει τις απόκρημνες πλαγιές? Τι απέγινε ο συνταγματάρχης Ζαρτάνης που ηγείτο της αποστολής? Είναι αλήθεια ότι ανήκε στην μυστηριώδη και υπόγεια στοά του μετρό γραμμή 4 Αγιος Σώστης - Σφαγείο?

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΛΟΛΟΤΑΣ - Μεγάλη φυσιογνωμία του νοτίου εσωτερισμού η Λολότα, το βιβλίο είναι μια πλήρης καταγραφή των επικοινωνιών της με τον ανατριχιαστικό κόσμο του Ζολ-Ακ-Αντερβαιλ. Τι συνέβη σ'εκείνες τις συνεδρίες? Τι απέγινε η μικρή μαθητευόμενή της Ζουζού μετά την νύχτα της μεγάλης ανατριχίλας? Είναι η ίδια με την σύζυγο του Πρίγκηπα του Αρμουδιστάν? Ηταν το καταφύγιό της η λίμνη της Τριχονίτσας? Γιατί διέκοψε τις επαφές της με όλο το τάγμα του Κορακιού? Οι επαφές με τον Ζολ-Ακ-Αντερβαιλ γινόντουσαν σε τούτο το κόσμο ή στον έξω αποδω?

ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΩΜΕΓΑ - Το βιβλίο που συγκλόνισε το πλανήτη για 24 ώρες, πούλησε 1.000.000 αντίτυπα σε ωράριο καταστημάτων αμέσως μετά μυστηριωδώς αποσύρθηκε. Ενα μόνο αντίτυπο βρίσκεται σε ιδιωτική συλλογή οι υπόλοιπες 999.999 χιλιάδες τι απέγιναν? Ποιός είναι ο πράκτορας Ρόμπερτ Ο'Κόλον που έχει μια περίεργη ανάμιξη στην υπόθεση και τώρα βρίσκεται κλεισμένος στην ίδια κλινική με τα εναπομείνοντα μέλη του πληρώματος του αερόστατου με το κωδικό ΥΑΚΙΝΘΟΣ? Και τι ακριβώς τελικά είναι η ομάδα αίματος ΩΜΕΓΑ? Ποιοί είναι οι 426 κάτοικοι του πλανήτη που την έχουν και από ποιούς φυλάγονται? Είναι αλήθεια ότι οι 426 έχουν LNA +%*^^??

Συνεχίζεται.. Θα αναφερθούμε με μεγάλη προσοχή και εκτενώς σε ένα αριστούργημα που ονομάζεται ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΑΛΙΓΓΑΡΟΙ. Θα είναι ένα αφιέρωμα σε μια ξεχασμένη φυλή σαλιγκαριών που ξέρουν να χειρίζονται υπολογιστές!!!! Ναι σωστά το ακούσατε....

4 σχόλια:

johnnie be good είπε...

χρησιμοτατα και σπανια βιβλια!
τα δινεις μηπως και σε πακετο-προσφορα σαν τον λιακο?
εχω μεγαλη αγωνια να ενημερωθω σωστα!

vasiliskos είπε...

Και πακέτο και καλή προσφορά αλλά και κάρτα μέλους για όποιον ενδιαφέρεται.
Ο εκδοτικός οίκος είναι "Η καλύβα του μπαρμπα στάθη και τα 7 γουρουνάκια"
Αγαπητέ Τζονι επέτρεψέ μου εσύ δεν είσαι εκείνος που έχει γράψει το περίφημο "Σου λάχει σου λάχει να σε κυνηγούν οι γιδοβοσκοί?" ή κάνω λάθος?
Εχω πολλά ερωτήματα σχετικά με το βιβλίο.. Θα τα θέσω υπόψη σου.

johnnie be good είπε...

γραφω το δευτερο βιβλιο μου και ενδιαφερομαι να συνεργαστουμε.

δεν το ειπα ετσι ακριβως φιλτατη, ειπα "σουχει λαχει σουχει λαχει να σε κυνηγουν τα γιδια?"

ακομη με κυνηγανε εμενα...

τα ερωτηματα θεσε τα υποψη μου, αλλά πες τα μου κι εμενα για να ξερω, ε?

vasiliskos είπε...

Ευχαριστως να συνεργαστούμε Τζονυ έχω βρει το τίτλο αλλά δεν το λέω για θα μας πάρουν τα δικαιώματα και μας σηκώσουν :)
Ξέρεις στεναχωριόμουν σήμερα γιατί σκέφθηκα αν με όλα αυτά που έγιναν έχουν παρεξηγηθεί τα αληθινά γιδάκια του θεού?
Μήπως να χρησιμοποιούμε ανθρώπινα ονόματα στις παρομοιώσεις?